Novosti

Kampanja za novi Volvo V90 s fudbalskom legendom Zlatanom Ibrahimovićem

Volvo i fudbalska ikona Zlatan Ibrahimović ponovno su postali deo iste ekipe za potrebe evropskog lansiranja kampanje za novi premijum karavan Volvo V90. Kampanja je povezana sa predstojećim Evropskim fudbalskim prvenstvom, a noćas je lansirana uživo na brojnim nacionalnim TV stanicama i društvenim medijima.

Više

Volvo S90 osvojio prestižnu nagradu Production Car Design 2015

Krajem prošle godine predstavljena je premium limuzina Volvo S90, a njenu izuzetnost potvrdila je i prestižna nagradu ‘’Production Car Design of the Year 2015’’, koju dodeljuje renomirani portal Car Design News. Prodaja novog modela S90 upravo je počela u Srbiji.

Više

Volvo XC60 najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi

Prema istraživanju nezavisne istraživačke agencije JATO koja se bavi istraživanjem automobilskog tržišta, Volvo XC60 najprodavaniji je SUV srednje veličine u 2015. u Evropi.

Više

Nova Forma Volvoa V40 i Volvoa V40 Cross Country

Na 86. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, Volvo je predstavio redizajn svog najprodavanijeg modela Volvoa V40 i Volvoa V40 Cross Country.

Više

Volvo XC90 proglašen za automobil godine u Srbiji

Eminentni model švedske premijum marke Volvo, novi XC90, na nedavno održanom sajmu automobila BG CAR SHOW nagrađen je prestižnom titulom Automobil godine u SUV kategoriji u Srbiji za 2016.

Više

Volvo najavljuje globalnu elektro strategiju

Kompanija Volvo Cars, švedski premijum proizvođač automobila objavio je svoju sveobuhvatnu strategiju u pogledu proizvodnje vozila na električni i „plug in“ hibridni pogon. Deo te strategije obuhvata izbacivanje na tržište u srednjoročnom razdoblju oko deset odsto vozila iz svoje game koje će pokretati elektro hibridni modeli, a do 2019. se očekuje prvi potpuno električni Volvo.

Više

Zavirite u fantastični Volvo simulator

Volvo Cars prvi je od svih premijum proizvođača koji poseduje simulator šasije Vi-Grade, najnapredniju opremu za sveobuhvatna  ispitivanje u virtuelnim uslovima.

Više

Volvo S90 ulazi u klub premijum limuzina

Lansiranje modela S90 predstavlja gigantski korak za Volvo. Švedski premijum proizvođač automobila poznat je kao brend koji reputaciju neguje pre svega SUV modelima i porodičnim karavanima, međutim dolazak modela S90 će značajno ojačati njegove pozicije u premijum segmentu velikih limuzina.     

Više

Novo priznanje za Volvo XC90

Volvo XC90 proglašen je za pobednika SUV kategorije u izboru „Zlatni Auto 2015“, koji je organizovao Auto Bild Srbija i Crna Gora. Čitaoci licencnog izdanja renomiranog nemačkog magazina, posetioci portala Blic.rs i članovi stručnog žirija dodelili su mu najviše poena, tako da je švedski novitet trijumfovao u konkurenciji novog Audija Q7 i još pet kandidata

Više