Novosti

Volvo Cars concierge usluga učiniće Vaš život lakšim

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, svojim kupcima je dao obećanje da nikada više neće morati da gube vreme na benzinskim pumpama, autoperionicama ili automobilskim servisima, pokretanjem niza concierge usluga, koje će postati deo “Volvo on Call” mobilne platforme.

Više

Kampanja za novi Volvo V90 s fudbalskom legendom Zlatanom Ibrahimovićem

Volvo i fudbalska ikona Zlatan Ibrahimović ponovno su postali deo iste ekipe za potrebe evropskog lansiranja kampanje za novi premijum karavan Volvo V90. Kampanja je povezana sa predstojećim Evropskim fudbalskim prvenstvom, a noćas je lansirana uživo na brojnim nacionalnim TV stanicama i društvenim medijima.

Više

Volvo S90 osvojio prestižnu nagradu Production Car Design 2015

Krajem prošle godine predstavljena je premium limuzina Volvo S90, a njenu izuzetnost potvrdila je i prestižna nagradu ‘’Production Car Design of the Year 2015’’, koju dodeljuje renomirani portal Car Design News. Prodaja novog modela S90 upravo je počela u Srbiji.

Više

Volvo XC60 najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi

Prema istraživanju nezavisne istraživačke agencije JATO koja se bavi istraživanjem automobilskog tržišta, Volvo XC60 najprodavaniji je SUV srednje veličine u 2015. u Evropi.

Više

Nova Forma Volvoa V40 i Volvoa V40 Cross Country

Na 86. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, Volvo je predstavio redizajn svog najprodavanijeg modela Volvoa V40 i Volvoa V40 Cross Country.

Više

Volvo XC90 proglašen za automobil godine u Srbiji

Eminentni model švedske premijum marke Volvo, novi XC90, na nedavno održanom sajmu automobila BG CAR SHOW nagrađen je prestižnom titulom Automobil godine u SUV kategoriji u Srbiji za 2016.

Više

Volvo najavljuje globalnu elektro strategiju

Kompanija Volvo Cars, švedski premijum proizvođač automobila objavio je svoju sveobuhvatnu strategiju u pogledu proizvodnje vozila na električni i „plug in“ hibridni pogon. Deo te strategije obuhvata izbacivanje na tržište u srednjoročnom razdoblju oko deset odsto vozila iz svoje game koje će pokretati elektro hibridni modeli, a do 2019. se očekuje prvi potpuno električni Volvo.

Više

Zavirite u fantastični Volvo simulator

Volvo Cars prvi je od svih premijum proizvođača koji poseduje simulator šasije Vi-Grade, najnapredniju opremu za sveobuhvatna  ispitivanje u virtuelnim uslovima.

Više

Volvo S90 ulazi u klub premijum limuzina

Lansiranje modela S90 predstavlja gigantski korak za Volvo. Švedski premijum proizvođač automobila poznat je kao brend koji reputaciju neguje pre svega SUV modelima i porodičnim karavanima, međutim dolazak modela S90 će značajno ojačati njegove pozicije u premijum segmentu velikih limuzina.     

Više