Pažljivo odabrana
Volvo Selekt vozila

Pogledajte vozila

Pažljivo odabrana

Vozila u našoj ponudi ne prelaze starosnu granicu od 5 godina i 150.000 km.

Proverena i ažurirana

Naša servisna služba vrši stručan pregled u 100 tačaka, vozila su sa garantovanim poreklom i servisnom istorijom u ovlašćenim servisima.

Garancija i pomoć na putu

Nudimo Vam 2 godine garancije bez ograničenja kilometraže.

Volvo Selekt je fabrički program koji brend Volvo omogućava globalno, zato su u Srbiji u sklopu ovog programa trenutno na lageru vozila svih modela, starosti od godinu do pet godina i sa garantovano manje od 150.000 pređenih kilometara.

Volvo Selekt je najpametniji izbor ako kupujete polovni Volvo

Među svim dostupnim vozilima, biramo isključivo najbolja. Svako vozilo detaljno pregledamo u 100 tačaka i ažuriramo najnovijom programskom opremom. Za informacije o dostupnosti vozila kontaktirajte službu prodaje na broj telefona 011-404-58-08.

Pogledajte vozila

Volvo Car Finansiranje

Izbor vozila ide ruku pod ruku sa izborom pravog paketa finansiranja. Zato smo učinili sve kako biste se u Volvou svojih snova jednostavno odvezli. Naše finansijske usluge oblikovali smo misleći na Vas. Pobrinuli smo se za konkurentnu kamatnu stopu za sve Volvo modele i još povoljnije uslove za vozila u posebnoj ponudi. Garantujemo bezbrižno, lično i prijatno iskustvo kupovine, prilagođeno Vama. Dobrodošli u Volvo svet.

Otkup Vašeg vozila

Kupovina novog automobila je veliki korak, zbog toga Vam, osim povoljnih cena i finansiranja oblikovanog u skladu sa Vašim mogućnostima, nudimo i dodatne mogućnosti uštede.

Pozivamo Vas da svojim vozilom dođete na neobavezujuću i besplatnu procenu svog vozila kako bi kupovina Vašeg novog vozila bila još povoljnija.

Prijava vozila na procenu